Essentiële oliën doTerra

Ik ben enorm grote fan geworden van de kracht en veiligheid van essentiële oliën als natuurlijke medicijnen. Ik werk hiervoor samen met doTERRA (doTERRA betekent geschenk van de aarde!). Samen met doTERRA wil ik deze waardevolle kennis opnieuw bekend maken bij alle mensen die graag hun gezondheid terug in eigen handen willen nemen en daarvoor zoveel mogelijk natuurlijke medicijnen willen gebruiken. Ik geef regelmatig introductielessen. De eerstvolgende zijn gepland op zondag 25/9 van 10-11u30 en op zaterdag 29/10 van 10-11u30 in de polyvalente ruimte. Op 27/9 om 19u geef ik een introductieles in Marke, op 18/10 om 19u in Tielt en op 11/11 om 19u online. De lessen zij gratis maar inschrijven is noodzakelijk via onthaal@praktijksalutem.be. Meer info hierover over de essentiële oliën van doTERRA vind je via deze website

Praktijk Salutem © 2022 Alle rechten voorbehouden.