Ik ben mijn eigen dokter

Lancering lessenreeks ‘Ik ben mijn eigen dokter’

 

Supertrots en blij ben ik om jullie de lancering van mijn lessenreeks ‘Ik ben mijn eigen dokter’ voor te stellen!! Vanuit ervaringen bij mezelf, mijn gezin en bij vele patiënten weet ik dat je pas echt gezond kan zijn als je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en daar ook echt gaat naar handelen! Dit mocht ik zo krachtig in mijn eigen leven ervaren! Omdat ik deze kennis toegankelijk wil maken voor iedereen die hier ook naar verlangt, lanceer ik de lessenreeks ‘Ik ben mijn eigen dokter’

Wil je ook graag leren hoe je jouw gezondheid terug in eigen handen kan nemen?

Wil je ook graag leren luisteren en gehoor geven aan de signalen van jouw lichaam?

Wil je graag steeds meer je eigen dokter zijn?

Deze lessenreeks is er voor iedereen die bereid is zijn/haar gezondheid in eigen handen te nemen.

Medische voorkennis is niet vereist, openstaan voor nieuwe mogelijkheden en bereidheid om zelf verantwoordelijkheid te nemen wel!! De lessen gaan zowel live als online door.

 

Live lessen

 • Op zaterdagochtend van 10-12u
  • 17/9
  • 8/10
  • 22/10
  • 12/11
 • Indien nodig extra sessie online om bijkomende vragen te beantwoorden
 • Inclusief water, thee, koffie, notitieboekje en balpen
 • Kostprijs:
  • Lanceereditie: 240 EUR (exclusief 21% BTW)
  • Nadien: 360 EUR (excl 21% BTW)
 • maximum 30 plaatsen, mensen op de voorinschrijvingslijst krijgen voorrang
 • de lessen gaan door in de polyvalente ruimte van mijn praktijk Salutem in Lochristi
 • inschrijving wordt bevestigd na ontvangst van betaling

 

 

Online lessen

 

 • Op dinsdagavond van 19-21u
  • 20/9
  • 11/10
  • 25/10
  • 8/11
 • Terugkijklink voorzien als je er eens niet bij kan zijn
 • Indien nodig extra sessie om bijkomende vragen te beantwoorden
 • Kostprijs:
  • Lanceereditie: 180 EUR (excl 21% BTW)
  • Nadien: 240 EUR (excl 21% BTW)
 • Inschrijving wordt bevestigd na ontvangst van betaling

 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Jonathan via onthaal@praktijksalutem.be met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, voorkeur voor live of online en eventuele facturatiegegevens. Voor bijkomende vragen kan je ook terecht via dit e-mailadres.

 

Betaling kan op rekeningnummer BE48 0682480193 27, op naam van Aline De Pelsemaeker, graag je naam en live of online vermelden

 

 

 

 

 

Praktijk Salutem © 2022 Alle rechten voorbehouden.